Over mij

Dita Verbeek Praktijkeigenaar

Al meer dan 20 jaar ben ik in verschillende werkvelden van de Logopedie actief geweest. In Utrecht was ik o.a. werkzaam bij de Domstad Pabo, de Kathedrale Koorschool, Revalidatiecentrum De Hoogstraat en enkele logopediepraktijken. In 1999 heb ik Logopediepraktijk Wittevrouwen van Ellen Burger in de Poortstraat overgenomen. Deze stemgespeciaiseerde logopediepraktijk heeft een specialisatie wat betreft stem- en spraakproblemen bij volwassenen en complexe spraak/taalproblemen bij kinderen. Sinds maart 2014 is de praktijk in het mooie complex aan het Hooghiemstraplein in Wittevrouwen gevestigd.

Daarnaast heb ik geruime tijd met veel plezier gewerkt bij de PI-school Professor Waterink in Amsterdam, een cluster 4-school verbonden aan Levvel (Academisch centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie, voorheen de Bascule). Op deze school voor Speciaal Onderwijs worden kinderen met complexe leer- en gedragsproblemen en psychiatrische problematiek behandeld, die vaak ook spraak/taalproblemen vertonen.

Begin oktober 2010 is er een tweede praktijk geopend in Amsterdam Centrum: Logopedie Amsterdam Dita Verbeek. Hier werken wij in hartje Amsterdam samen met Praktijk Keizersgracht op nr. 154, vlakbij de Westerkerk. Op beide locaties wordt regelmatig samengewerkt met o.a. psychologen, KNO-artsen, fysiotherapeuten, oefentherapeuten Mensendieck, haptotherapeuten, ziekenhuizen, scholen en opleidingen.
Sinds november 2023 ben ik ook 1 dag werkzaam bij Communityschool De Kameleon in Zwanenburg.
Meer informatie vindt u bij Vestiging in Utrecht en Logopedie Links.

De praktijk is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF), staat vermeld in het Kwaliteitsregister Paramedici en participeert in een Kwaliteitskring in Amsterdam. Om de kennis up to date te houden worden regelmatig cursussen gevolgd.

http://www.logopedieamsterdam.nl

Voor specifieke stem-, spraak- en taalproblemen

Onderzoek, advies en behandeling voor kinderen, jongeren en volwassenen. Specialisatie w.b. beroepssprekers en stemklachten, stemcoaching en presentatietraining.

Taal 20%
Stem 45%
Spraak 35%

Privacy policy

Bekijk hier de privacy policy

Contact

Hooghiemstraplein 101
3514 AX Utrecht

06-55 88 11 78

Logopediepraktijk Wittevrouwen Utrecht ¬© 2024.  KvK nummer: 30261784