Logopedist

Dita Verbeek

Sinds 1990 ben ik als logopedist in verschillende werkvelden actief geweest. In Utrecht was ik o.a. werkzaam bij de Domstad Pabo, de Kathedrale Koorschool, Revalidatiecentrum De Hoogstraat en een aantal logopediepraktijken. In 1999 heb ik Logopediepraktijk Wittevrouwen in Utrecht overgenomen. Het is een allround logopediepraktijk met specialisatie wat betreft stem- en spraakproblemen bij volwassenen en complexe spraak/taalproblemen bij kinderen. Sinds maart 2014 is de praktijk aan het Hooghiemstraplein in Wittevrouwen  gevestigd.

Daarnaast heb ik geruime tijd met veel plezier gewerkt bij de PI-school Professor Waterink in Amsterdam, een cluster 4-school verbonden aan De Bascule (Academisch centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie). Op deze school voor Speciaal Onderwijs worden kinderen met complexe leer- en gedragsproblemen en psychiatrische problematiek behandeld, die vaak ook spraak/taalproblemen vertonen.

Begin oktober 2010 is er een tweede praktijk geopend in Amsterdam Centrum: Logopedie Amsterdam Dita Verbeek. De praktijk werkt in hartje Amsterdam samen met Praktijk Keizersgracht op nr. 154 en ligt vlakbij de Westerkerk. Op beide locaties wordt regelmatig samengewerkt met o.a. psychologen, fysiotherapeuten, oefentherapeuten Mensendieck, haptotherapeuten, ziekenhuizen, scholen en opleidingen. Sinds 2019 maak ik ook deel uit van het Zorgteam van de ASVOschool in Amsterdam.

Meer informatie vindt u bij Vestiging in Utrecht en Logopedie Links.

De praktijk is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF), staat vermeld in het Kwaliteitsregister Paramedici en participeert in een Kwaliteitskring in Amsterdam. Om de kennis up to date te houden worden regelmatig cursussen gevolgd.    logo kp

Privacy policy

Bekijk hier de privacy policy

Contact

Hooghiemstraplein 101
3514 AX Utrecht

06-55 88 11 78

Logopediepraktijk Wittevrouwen Utrecht © 2023.